Tasty frittata!

Tasty frittata!


 

Deze week heb ik gekozen voor een airfryer recept die makkelijk is om te maken en vooral snel!
Ideaal voor na een dagje werk en ook perfect om je left overs te gebruiken πŸ™‚

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 1 persoon

4.5khd

  • 1 el kokosolie
  • 30 g ui
  • 50 g champignons
  • 60 g spinazie
  • 50 g chorizo
  • 3 eieren
  • 3 el ongezoete amandelmelk
  • 1 tl tomatenpuree
  • 40 g geraspte kaas
  • peper, zout, paprikapoeder, chili flakes

 

Bereidingswijze:

Snijd de ui en fruit de ui met kokosolie in een pannetje.
Snijd de champignons in plakjes en doe het bij de ui in het pannetje en bak het kort mee.
Snijd ondertussen de chorizo in blokjes en doe het samen met de spinazie in het pannetje.
Doe alles in een ovenschaaltje.
Kluts het ei met melk en tomatenpuree, giet het over het geheel in de schaal en strooi de geraspte kaas en droge kruiden over het gerecht.
Doe de schaal 8 minuten in een voorverwarmde airfryer op 200c.
(als je geen airfryer hebt doe je hetzelfde alleen dan voor 25 minuten in de oven)

Geniet!

3 Reacties

  1. Zou dit ook kunnen met kipgehakt

  2. 25 min. In de oven bedoel je?

  3. Te lekker Oanh! Ik had ’t alleen voor mezelf gemaakt als probeersel maar de hele familie zat te smeken om een hapje en dus de volgende frittata wordt dus x5 en in de oven want dan is zelfs de airfryer xl te klein!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*