Over mij

Mijn naam is Oanh (je spreekt het uit als Johan zonder de J) πŸ˜‰ een 29 jarige Alkmaarder woonachtig in Rotterdam.

Lekkere gerechten maken en daar van genieten is altijd al een passie van mij geweest. Naast bezig zijn met eten is fotografie ook een grote hobby. Eind juni 2015 heb ik deze twee gecombineerd en ben ik een facebook blog begonnen gericht op koolhydraatarme gerechten met foto’s bij elk gerecht. Omdat ik er zo veel plezier aan beleefde ben ik een website begonnen waar mijn recepten op staan en waar ik mijn eigen ei in kwijt kan. Daarnaast heb ik ook een blog waar ik mijn gerechten gelijk kan delen met andere mensen en andersom! (Klik om op mijn facebook blog te komen)

14 februari 2015 heb ik met onwijs veel trots bekend gemaakt dat er een koolhydraatarm kookboek komt genaamd:Β Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen! Het boek is 10 april 2016 uitgekomen.
15 september 2016 heb ik bekend mogen maken dat in medio november mijn tweede kookboek: Koolhydraatarme wereldgerechten uit Oanh’s Kitchen.
en 31 oktober 2016 is mijn webshop online gegaan waar mijn boeken en koolhydraatarme producten te bestellen zijn! Van amandelmeel tot aan stevia, en van spirelli tot aan bakvormen! Oanh’s Webshop!
08 september 2017 heb ik bekend gemaakt met ongekende dankbaarheid dat mijn derde kookboek: Koolhydraatarme baksels uit Oanh’s Kitchen per oktober 2017 is verschenen!

De reden dat ik mij richt op koolhydraatarme gerechten begon bij de wens om af te vallen, gevoelige darmen en exceem. Het afvallen lukte en daarbij werd mijn huid weer mooi en deden mijn darmen het weer naar behoren!
Ik ben met andere woorden ontzettend blij met deze lifestyle. Ik voel me fitter, heb balans, kan blijven genieten van lekker eten door heerlijke gerechten te maken en voel me daar als een vis in het water bij! Het delen van deze gerechten en het praten over eten met anderen maakt dit 1.000.000 keer leuker!

Ik wens jullie allemaal veel plezier en eet smakelijk met koolhydraatarm eten!

 

Liefs Oanh