Poffertjes

Poffertjes


Een hele fijne zonnige zondagochtend allemaal! πŸ˜€
De ochtend brunch ik met poffertjes πŸ™‚
Het is immers nog steeds weekend en dat moet gevierd worden πŸ˜‰

 

IngrediΓ«nten

1.8khd per portie

  • 2 eieren
  • 100 gram roomkaas
  • Sukrin+
  • Kaneel
  • Slagroom
  • 1 aardbei
  • Optioneel: kaneel of Sukrin Melis (suikervrije poedersuiker) Β 


Bereidingswijze:

Doe de eieren, Sukrin, kaneel en roomkaas in een bakje en mix dit goed samen
Laat het even staan, klop ondertussen de slagroom stijf
Neem een poffertjespan en vet het in met wat olie of boter
Giet het beslag in de poffertjespan en draai de poffertjes om wanneer ze een mooi goudbruin kleurtje hebben
Maak je bordje op en maak het af met een lekkere toef slagroom met een aardbeitje πŸ™‚
Eventueel nog wat kaneel of sukrin melis toe naar wens en klaar is kees! πŸ˜€

Eet smakelijk en een hele fijne zondag iedereen! πŸ˜€

 

 

 

14 Reacties

  1. Oh voor 2 personen….:D volgende keer dan maar!

  2. Wat een verwennerij! Heerlijk gegeten vanochtend!

  3. Miranda

    Wat doe ik fout? Ik krijg geen mooie poffertjes?

  4. Hallo ik lees graag al u recepten en wil zo graag is de pannekoeken maken maar welke roomkaas gebruikt u ?? Ik weet t nu nog steeds niet. Bvd en met vriendelijke groet. Ineke.

  5. VΓ©ronique

    Kan iemand mij vertellen hoeveel een portie is?? Dank je

  6. Ook dit ziet er heerlijk uit! Hoeveel slagroom wordt hier gebruikt en welke?

    • Je kunt net zoveel slagroom gebruiken als je zelf wilt πŸ™‚ Het is voor ernaast, je zou het zelfs kunnen weglaten πŸ™‚

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*