Gevulde puntpaprika met geitenkaas uit de oven

Gevulde puntpaprika met geitenkaas uit de oven


 

Ik heb weer een heerlijk en makkelijk verwen lunch recept voor jullie!
Hij is zo in elkaar geflanst en super tasty πŸ™‚

Hier komt ie!

IngrediΓ«nten 1 persoon

  • 1 puntpaprika
  • 100 g geitenkaas
  • 1 zongedroogd tomaatje
  • 8 pecan nootjes

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Snijd de paprika horizontaal door de helft en verdeel de geitenkaas over de twee helften.
Snijd het zongedroogd tomaatje in reepjes en doe het met de pecan noten over de geitenkaas.
Sprenkel tot slot olijfolie over de paprika’s en doe ze voor 25 minuten in de oven (tot de geitenkaas mooi goudbruin is geworden)

 

Geniet! X

5 Reacties

  1. Jammie dit ziet er ook lekker uit! Ik gebruik feta en spek om de puntpaprika te vullen. Maar deze ga ik ook zeker proberen.

  2. gonnie van eeuwijk

    Heerlijk.Dankjewel
    Groetjes van Gonnie

  3. Lijkt me heerlijk, ben nl. een echte fan van puntpaprika en geitenkaas.
    Ik ben alleen benieuwd naar het aantal koolhydraten per bereid product.
    Hoor het graag van je.
    Groetjes Anny.

  4. Deze ga ik zeker maken:-) vroeg me wel af wat de kh zijn

  5. Hoeveel koolhydraten zitten erin?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*