Gehaktrol gevuld met veggies!

Gehaktrol gevuld met veggies!


 

Ik heb vandaag een verzoekjes dag gedaan op de facebook blog voor het avondeten!
Er waren veel heerlijke suggesties binnen gekomen en het was lastig kiezen, maar ik heb gekozen voor de gehaktrol!
We hebben er heerlijk van gesmuld en we hebben een mooie portie over voor morgen πŸ™‚

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 3 personen

8.5khd per persoon

  • 600 g gehakt
  • 1 ei
  • snufje peper
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sambal
  • 1 tl mosterd
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 100 g champignons
  • 50 g ui
  • 100 g wortel
  • 100 g paprika
  • 250 g passata

 

Bereidingswijze:

Kruid het gehakt met het ei, peper, paprikapoeder, sojasaus, sambal en mosterd.
Leg de ontbijtspek plakjes iets overlappend onder elkaar en verdeel het gehakt over het ontbijtspek.
Snijd de champignons, ui, wortel en paprika in stukjes.
Fruit het ui met de wortel enkele minuten en voeg daarna de champignons en paprika toe.
Doe de helft van de groenten in het midden verticaal op het gehakt en rol de gehaktrol dicht.
Doe de passata bij de overige helft groenten in de pan en bak het enkele minuten mee.
Verwarm de oven op 200c.

Leg de gehaktrol in een ovenschaal en giet de passata bij de gehaktrol in de schaal.
Doe de ovenschaal 60 minuten in de oven.

Geniet! X

 

9 Reacties

  1. Hmmmm het was heerlijk.

  2. Gerard van der Maat

    Wat is passata?

  3. Ook man en meiden vonden hem heerlijk..

  4. Veronica

    Kan je hier ook nog iets van groenten bij eten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*