Bagels!

Bagels!


 

Het weekend is weer begonnen en dat vraagt om een lekker recept voor een smakelijk ontbijt of brunch!
Deze bagels zijn lekker fluffy en een goede basis voor veel variaties πŸ™‚
Doe er pitten en zaden door, italiaanse kruiden, verse kruiden en varieer er op los met beleg!
Kruidenboter, gerookte zalm, rosbief, suikervrije chocopasta uit mijn tweede boek.. Het kan allemaal!

Maak ze met de donutvormpjes van de webshop! Klik hier

De bagels zijn super eenvoudig om te maken!
Hier komt het recept:

IngrediΓ«nten 4 bagels

1.5khd per bagel

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c. Klop de eieren luchtig, smelt de boter en meng alle ingrediΓ«nten bij de boter.
Verdeel het beslag over de 4 bagelvormpjes en bak de bagels 25 minuten in de oven.

Geniet!

8 Reacties

  1. Vandaag maar meteen uitgeprobeerd. Ik had toch nog alle ingrediΓ«nten πŸ˜‰
    Wat een eenvoudig recept! en lekker ook nog! Dit wordt weer een favoriet.

  2. Is er een alternatief voor hazelnootmeel?

  3. Zojuist gemaakt, de onderkant bleef beetje plakken, dus geproefd is erg lekker πŸ™‚

  4. Helaas geen donut bakvorm, wat kan ik anders gebruiken hiervoor? Muffin vorm ook goed?

  5. Kimberly

    Net gemaakt komen hard uit de oven. Klopt dat?

  6. Heel gemakkelijk te maken en ongelooflijk lekkerrrrrrr.
    Ik h en er hummus en geitenkaas tussen gedaan. N goede combinatie
    Deze maken we vaker.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*