Romige champignonsaus

Gisteren maakte ik deze heerlijke koolhydraatarme champignonsaus. Hij is lekker romig en super makkelijk om te maken. Het is lekker met koolhydraatarme pasta, courgetti of bijvoorbeeld gekookte groenten. Je kunt het eenvoudig van tevoren maken en opwarmen voordat je gaat eten. Strooi er nog een beetje geraspte parmezaanse kaas over om er extra van te genieten!

Heb je deze kruidenpotjes gezien? Een ideale oplossing voor een overzichtelijke en georganiseerde keukenkast/keukenla!

Klik hier voor meer smakelijke diner gerechten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Romige champignonsaus

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 2 porties
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd per portie

Ingrediënten

  • 25 g uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g paprika
  • 250 g champignons
  • snuf Italiaanse kruiden
  • snuf peper
  • snufje zout
  • 1/2 blokje bouillon
  • 250 ml slagroom

Bereidingswijze

Snipper de ui en knoflook en fruit het in een pan met olie.
Snijd de paprika en champignons in grove stukken en bak het enkele minuten in de pan.
Voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de geraspte kaas en bak tot de champignons gaar zijn gebakken.
Bak de laatste minuut de geraspte kaas mee.

Garneer het gerecht eventueel met bieslook of verse peterselie.


Sleutelwoorden: champignon, room, saus, roomsaus, pasta, pastasaus, koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.