Omelet met champignons

Als brunch heb ik deze heerlijke omelet gebakken met champignons. Super makkelijk om te maken een lekker voedzaam. Mijn go to als ik trek heb in een hartige en vullende brunch zonder al te veel poespas. Je kunt er verschillende variaties aan geven zoals paprika, spinazie, spekblokjes, ham of bijvoorbeeld lekker luxe met gerookte zalm!

Klik hier voor meer omelet recepten!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Omelet met champignons

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 4,5 g khd

Ingrediënten

  • 25 g ui
  • 50 g champignons
  • 3 eieren
  • 1/2 blokje bouillon
  • snuf Italiaanse kruiden
  • snufje peper
  • snufje zout
  • 25 g tomaatjes

Bereidingswijze

Snipper het uitje en snijd de champignons in stukken.
Fruit het uitje in een pan met olijfolie en bak de champignons enkele minuten.
Mix de eieren met het bouillonblokje en kruiden en schenk het ei mengsel in de pan.

Bak de omelet gaar en verdeel de stukjes tomaat over de omelet.


Sleutelwoorden: omelet, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, glutenvrij, lunch, brunch, pannenkoekenmaker, champignons, ei, eieren,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.