Cake met bessen

Ik heb deze heerlijke koolhydraatarme en glutenvrije cake gebakken met bessen. In combinatie met de frosting is hij heerlijk fris, fruitig en romig geworden! Ideaal voor bij de koffie of thee als verwen snack. De cake is niet alleen verrukkelijk met bessen maar met allerlei soorten fruit!

Ik heb de cake gebakken met deze bakvorm.

Klik hier voor meer zoete recepten!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cake met bessen

  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Porties: 6 plakjes
  • Aantal koolhydraten: 3,5 g khd per plak

Ingrediënten

Frosting:


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Meng alle ingredienten tot een egaal mengsel en schep het in de bakvorm.
Bak de cake 40 a 45 minuten goudbruin in de oven.

Maak ondertussen de frosting door de roomkaas te mengen met boter, erythritol en vanille. Verdeel de frosting over de cake zodra deze is afgekoeld.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, koolhydraatarme, glutenvrije, cake, blauwe bessen, frosting, citroen, gebak,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.