Ingrediƫnten
- 50 g chorizo
- 50 g rode ui
- 75 g peen
- 1 teentje knoflook
- 2 el kokosolie
- 6 kippenvleugelsĀ
- 150 g rode paprika
- 75 g kastanje champignonsĀ
- 1 kip bouillonblokje
- 50 g tomatenpuree
- 275 ml water
Bereidingswijze
Snijd de chorizo in plakjes, de ui en peen in in stukjes, kneus het knoflookje en fruit alles aan in een pan met kokosolie.
Voeg na enkele minuten de kippenvleugels toe en bak de kip aan beide kanten.
Snijd ondertussen de paprika en champignons in stukjes en voeg het bij de rest in de pan samen met het bouillonblokje en tomatenpuree.
Bak het geheel ongeveer 5 minuten en schenk er vervolgens 275 ml water bij.
Breng het aan de kook en stoof het gerecht totdat de kip mooi mals is geworden.Ā
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, Spaans, kip, stoof