Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Romige champignonsaus

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 2 porties
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd per portie

Ingrediënten

  • 25 g uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g paprika
  • 250 g champignons
  • snuf Italiaanse kruiden
  • snuf peper
  • snufje zout
  • 1/2 blokje bouillon
  • 250 ml slagroom

Bereidingswijze

Snipper de ui en knoflook en fruit het in een pan met olie.
Snijd de paprika en champignons in grove stukken en bak het enkele minuten in de pan.
Voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de geraspte kaas en bak tot de champignons gaar zijn gebakken.
Bak de laatste minuut de geraspte kaas mee.

Garneer het gerecht eventueel met bieslook of verse peterselie.


Sleutelwoorden: champignon, room, saus, roomsaus, pasta, pastasaus, koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij,