Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- 30 g bruine suikervervanger (klik)
- 50 g stroopvervanger (klik)
- 1 ei
- 100 g pompoenpuree
- 50 g gesmolten roomboter
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Optioneel:
- koolhydraatarme witte chocolade
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een luchtig en egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.
Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie en dip de cakejes in de gesmolten chocolade.
Laat de chocolade even uitharden in de koelkast.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cake, cakejes, gebak, eierkoek, koolhydraatarme, glutenvrije, zachte, luchtige, pompoen, witte chocolade,