Ingrediënten
- 3 eieren
- 50 g Griekse yoghurt
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 10 g erythritol (klik)
- 50 g cacao eiwitpoeder (klik)
- 10 g gesmolten roomboter
Topping:
- 25 g bevroren fruit (frambozen en blauwe bessen)
- poedersuikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten behalve de topping tot een egaal beslag.
Verwarm een klein beetje boter in een pan, schep 1 eetlepel pannenkoekenbeslag in de pan en leg er 3 stukjes bevroren fruit op.
Schep na enkele minuten de pannenkoek om (als er bubbels op de pannenkoek te zien is en de onderkant mooi bruin gebakken is) en herhaal dit 8 x tot het beslag op is.
Garneer de pannenkoekjes eventueel met poedersuikervervanger of stroop vervanger
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoeken, cacao, pannenkoekenmaker,