Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gevulde paprika’s op z’n Vietnamees!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 8 g khd

Ingrediënten

  • 50 g uien
  • 50 g kastanjechampignons
  • 300 g gemengd gehakt
  • snuf peper
  • 25 ml vissaus
  • 3 paprika’s (400 g)
  • 25 ml vissaus
  • water

Bereidingswijze

Snijd de uien en champignons fijn.
Kneed de gesneden uien en champignons met het gehakt, peper en de vissaus tot een mooi geheel.
Verwijder de stelen en zaadjes van de paprika’s en vul de paprika’s met de gehaktvulling.
Leg de paprika’s in een pan met kokend water (totdat de paprika’s goed onder het water staan), voeg de overige vissaus toe en breng het aan de kook.
Draai het vuur lager en laat het pruttelen totdat de paprika’s lekker zacht zijn geworden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, vietnamees, gehakt, paprika, diner,