Crispy kaasstengels!

Ik was al een tijdje op zoek naar een lekker recept voor krokante kaasstengels voor bij een soepie, borrel of gewoon als tussendoortje. Met deze bakvorm maak je de perfecte kaas/soepstengels! Ook super handig voor de aankomende feestdagen!

Heb je deze kaasstengels al gezien?

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Crispy kaasstengels!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 24 stengeltjes
  • Aantal koolhydraten: 0.18 g khd per stengeltje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten samen en doe het in de soepstengels bakvorm. Bak de kaasstengels 20 tot 25 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, soepstengel, kaas, stengel,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

12 Comments

  1. Pingback: Koolhydraatarme erwtensoep, snert zonder erwt! | Oanh's Kitchen

  2. Kan ik de lijnzaadmeel vervangen door kokosmeel? Met evt wat gebroken lijnzaad….

  3. Ik tracht ze nu te maken, maar ‘t beslag is wel erg dik. Klopt dat wel? Een ei erbij doen?

  4. Mijn vraag ging dus over de soepstengels, niet over de snert!?

  5. Laurentina van Kinderen

    dit gaat echt niet,, veel te dik het beslag is stug ik heb al wat water toegevoegd echt zonde het komt niet door geen een maat van tuutje van de deegzak

  6. Laurentina van Kinderen

    heb het opnieuw gebrobeerd maar dan niet in de deeg zak
    maar simpel het deeg in vieren gedeeld en zo op de vorm gelegd en simpel met de deegspatel in alle reepjes van de mooie vorm geduwd
    ik heb wel de lijnzaad weggelaten en gewoon 80 gram amandelmeel gedaan leek me lekker
    en als kaas een beetje de pittige geraspte pardano er in gedaan met wat boulinkruiden maar had ook knolook/paprika kunnen zijn (dat doe ik volgende keer)… en gewoon recept opgevolgd en baktijden was prima 😛

  7. Dat afkoelen lukt bij mij niet, san zijn ze al op ???

  8. Had een vraag hier geplaast maar dat is bljkbaar weggehaald

  9. Kan ik de kokosolie vervangen?

  10. Zou het ook lukken op een bakplaat want ik heb niet zo’n soepstengel-vorm.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.