Chocolade marble cheesecake!

Chocolade marble cheesecake!


Ohhhh wat is deze cheesecake LEKKER!
Naast dat hij overheerlijk is, ziet hij er ook prachtig uit vinden jullie ook niet?
Hij is makkelijk om te maken en perfect voor feestelijke gelegenheden of gewoon stiekem omdat het kan 😉

Hier komt het recept!

Ingrediënten 8 punten

4.5 g khd per punt (21diacm)

Bodem:

Vulling:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Vet de springvorm in.
Meng alle ingrediënten, doe de bodem in de springvorm en druk het goed aan.
Doe de bodem 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au-bain Marie te smelten.
Mix de monchou met de sukrin, vanille en doe de eieren er 1 voor 1 bij.
Giet de vulling over de bodem en doe daarna de gesmolten chocolade erbij.
Gebruik een sateprikker om de chocolade op z’n marbles te mengen en doe de cheesecake tot slot 50-55 minuten in de oven.

Laat de cheesecake goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Geniet! X

2 Reacties

  1. Kan je dit ook invriezen?

    • Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar denk dat het wel moet kunnen Evelyne! 🤗

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*