Ingrediënten
- 3 eieren
- 140 g amandelmeel (klik)
- 15 g kokosmeel (klik)
- 100 g blauwe bessen
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 1/2 tl xanthaangom (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 40 g gesmolten roomboter
Crumble:
- 35 g zachte roomboter
- 25 g erythritol (klik)
- 30 g amandelmeel (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over 4 bakvormpjes.
Maak vervolgens de crumble door de boter te mengen met de erythritol en amandelmeel.
Verdeel het over de bakvormpjes en bak de crumbles 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarme, koolhydraatarm, glutenvrij, glutenvrije, crumble, gebak, blauwe bessen, keto, low carb,