Wrap met cervelaat en kruidenkaas

Wrap met cervelaat en kruidenkaas

Het regent buiten en blijf liever lekker warm en droog binnen ๐Ÿ™‚
Dat wordt dus weer een lunch met de spulletjes die ik thuis in de koelkast heb staan!
Een wrap met cervelaatworst, kruidenkaas en rucola is het geworden! ๐Ÿ˜€

Ingrediรซnten:
5khd per wrap

3 el amandelmeel
1 el gebroken lijnzaad
50gram roomkaas
1 ei
1 el ongezoete sojamelk
kleine scheutje olie

2 plakjes cervelaatworst
rucola
1 el kruidenkaas

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediรซnten samen en meng dit goed tot het mengsel glad en egaal is
Verwarm de pan met wat kokosolie en giet het mengsel in de pan
(het mengsel moet precies in een grote pan passen)
Draai het mengsel na enkele minuten om
De wrap is goed wanneer beide kanten een goudbruin kleurtje heeft

Beleg het tot slot met de kruidenkaas, cervelaat en rucola en anders lekkers
Rol het op en voilรก! Eet smakelijk! ๐Ÿ˜€

4 Reacties

  1. Jolanda Hartman

    Ik heb er twee eieren in gedaan, kreeg hem met 1 ei niet heel omgekeerd. Nu ging het super, erg lekker!

  2. Bij ging het omdraaien ook niet geweldig. Maar goed, dat ligt meer aan mij dan aan het recept. Werd overigens meer een pannenkoek dan wrap bij mij. Maar heerlijk!

  3. Heb er 2 wraps van gemaakt, volgende keer doe ik er een theelepel psylliumvzels erbij in, beetje steviger met oprollen net zoals bij een eggwrap. Ze waren heerlijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*