Witte chocolade frambozen cheesecake!

Witte chocolade frambozen cheesecake!


Hoe leuk en vooral lekker is deze witte chocolade cheesecake!
Ze heeft een super crunchy bodem, een romige vulling en een zoete en frisse topping.
Daar worden we allemaal wel gelukkig van toch?
Je kan zoveel smakelijke desserts en ander lekkers maken van de witte chocolade waaronder deze witte chocolade mousse (klik)

Ik vind het een perfecte zomerse traktatie! Zijn jullie al benieuwd?

Hier komt het recept:

Ingrediënten 8 punten

 8.4 khd per punt

Bodem:

Vulling:

Topping:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng de ingrediënten van de bodem en druk het mengsel aan in een ingevette springvorm van 21diacm.
Leg de taartbodem 25 minuten in de oven.
Doe de gelatineblaadjes in een kommetje met koud water en smelt ondertussen de chocolade au-bain Marie.
Meng de slagroom, roomkaas, mascarpone, sukrin en vanille in een kom tot een egale massa.
Pureer de frambozen en voeg die toe.
Los de gelatineblaadjes op in een pannetje met ongeveer 4 el water en meng het samen met de gesmolten chocolade bij het roomkaas mengsel.
Giet het mengsel over de taartbodem wanneer deze is afgekoeld en laat het minimaal 4 uur in de koelkast opstijven.
Garneer de taart tot slot met frambozen en witte chocolade.

Geniet! X

1 Reactie

  1. Klinkt lekker, waar koop je die witte chocolade??

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*