Wednesday Challenge Day Falafels in een sla wrap

Wednesday Challenge Day Falafels in een sla wrap

Vandaag heb ik het verzoekje van Marlies gemaakt, Falafels! ๐Ÿ™‚
Ze zijn goed gelukt en heerlijk voor een lunch of als diner
Naast dat ze lekker zijn, is het ook nog eens makkelijk om te maken ๐Ÿ™‚

Ingrediรซnten 4 falafels (2 per persoon voor lunch)

250 gram bloemkool
20gram amandelschaafsel
snufje korianderzaad
snufje gemalen komijnzaad
peper
zout
bladpeterselie, 2 takjes
1 ei
2 el kokosmeel

Bereidingswijze:

Rasp de bloemkool fijn (maar geen puree ervan maken, mini stukjes is perfect!)
Breek de amandelschaafseltjes (geen amandelmeel omdat het geen bite geeft) voeg dan alle ingrediรซnten toe
Meng alles goed samen en maak er dan 4 platte schijven van
Bak ze dan in een pan met kokosolie op een laag vuurtje en draai ze pas om wanneer ze mooi bruin zijn geworden

Leg ze dan op een slablad met sla, komkommer, tomaat en je hebt een heerlijke falafel wrap!
Ik heb er een sausje van griekse yoghurt, gemalen komijn, knoflook en gemalen korianderzaad bij gedaan

Eet smakelijk en bedankt Marlies! Ik heb heerlijk geluncht ๐Ÿ™‚

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*