Wednesday Challenge: Ku lo kai met bloemkoolrijst

Wednesday Challenge: Ku lo kai met bloemkoolrijst

Voor deze challenge heb ik eindelijk de Koe lo yuk gemaakt van Wendy gemaakt ๐Ÿ˜‰
Hij is makkelijk, zalig en snel om te maken!

Ingrediรซnten 1 persoon:
1/4 bloemkool
1 kipfilet
1/2 rode ui
1 teentje knoflook
2 champignons
1 lente ui
3 snijbonen
1/2 puntpaprika
2 el suikervrije ketchup
2 el soyasaus
1 el stevia kristal suiker
snufje djahรฉ
arrowroot (of ander bindmiddel)
scheutje water

Bereidingswijze:
Snijd de rode ui, kipfilet, snijbonen, champignons, paprika in stukjes
Bak de kipfilet met het rode uitje en fijngesneden knoflookteen
Blancheer de snijbonen en voeg de snijbonen dan samen met de , champignonspaprika, ketchup, stevia, sojasaus, djahรฉ bij de kipfilet
Doe na een paar minuten een scheutje water bij het geheel en laat het even pruttelen
Bind het geheel met arrowroot of ander bindnmiddel
Snijd de lente ui in dunne ringen en doe de lente ui bij de koe lo yuk
Rasp ondertussen de bloemkool fijn en bak de bloemkool rijst kort in een pan met kokosolie

Schep de bloemkool rijst op met daarbovenop de koe lo yuk
Eet smakelijk! ๐Ÿ™‚

 

Het was heerlijk Wendy. Ik heb gesmuld, bedankt! ๐Ÿ™‚

1 Reactie

  1. Joke burgers

    Dit is ku lo kai, maar in het recept wordt twee x ku lo yuk gezegd, dat is varkensvlees,
    Als je het goed wilt doen zou dit aangepast moeten worden.
    Maar het is erg lekker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*