Vietnamees spinaziesoepje

Vietnamees spinaziesoepje


 

Ik had behoefte aan een ijzerrijke lunch en heb deze spinaziesoep gemaakt.
Onwijs makkelijk om te maken en erg gezond!
Mijn moeder maakte deze regelmatig als ik me ziek zwak en misselijk voelde, het was een nostalgisch momentje 😉

Ingrediënten

  • 1/2 uitje
  • 1 teen knoflook
  • water
  • 3 el vissaus
  • 1 biologisch kippenbouilon blokje
  • 100 g spinazie

 

Bereidingswijze:

Snijd het uitje fijn en fruit het in een pan met kokosolie.
Pel het knoflookteentje, kneus het, doe het bij de uitjes en fruit het mee. (ook erg lekker om er garnalen bij te bakken!)
Vul de pan met een ruime hoeveelheid aan water (ongeveer 1 liter) en doe de vissaus en het buoillonblokje erbij.
Voeg als laatst de spinazie toe en doe er tot slot peper bij en eventueel meer vissaus naar smaak.

Lekker, gezond en makkelijk!

Fijne dag allemaal! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*