Vegetarische aubergine Lasagne!

Vegetarische aubergine Lasagne!


Wie houdt er nou niet van lasagne?
Ik ben er gek op! Je kunt zoveel verschillende lasagna’s maken
Maar vanavond staat deze vegetarische lasagne op tafel 🙂

Ingrediënten 2 personen

8.5khd per persoon

  • 10 stroken aubergine
  • 1/4 courgette
  • 4 champignons
  • 1/2 paprika
  • 1/2 ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 200 gram tomatensaus
  • 1 el roomkaas
  • 1 tl sambal
  • 1 el kikkoman sojasaus
  • snufje oregano
  • snufje paprikapoeder
  • snufje basilicum
  • 1 mozzarella bol
  • Parmezaanse kaas
  • verse basilicum


Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180c
Snijd de ui, selderij, courgette, champignons en paprika in stukjes en fruit het in een pan met kokosolie
Doe er oregano, basilicum, sojasaus, sambal, paprikapoeder en peper bij
Doe vervolgens de tomatensaus en de roomkaas erbij en laat het een paar minuten pruttelen
Breng het op smaak en doe dan het vuur uit

Schaaf met een kaasschaaf de aubergines in stroken
Pak twee kleine ovenschaaltjes maak de volgende lagen:
– tomatensaus
– aubergine stroken
– Parmezaanse kaas
– mozzarella stukjes
– aubergine stroken
– saus
– tot slot verse basilicum blaadjes, mozzarella stukjes, Parmezaanse kaas

Bak dan de ovenschaaltjes voor 30min in de oven en klaar is de lasagne van courgette en aubergine!
Eet smakelijk 🙂

6 Reacties

  1. lekker Oanh.kids komen met pasen en zijn vegetarische,denk erover om deze ook te maken,dank je wel x

  2. In de lagen die je noemt komen de courgette stroken niet voor, waar laat je die dan???

  3. Moet je de courgette nu in stukjes snijden of in stroken???

    • In stukjes Ineke! ? Maar het kan allebei, dus als je er stroken van wilt maken is dat geen probleem ?

  4. Angelique Reuser

    De lasagne is heerlijk alleen is de saus zo dun…hoort dat zo? Mvg Angelique

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*