Vega Pasta alla Eva uit de oven!

Vega Pasta alla Eva uit de oven!


 

Ik had al een tijdje de Adam’s pasta alla Eva van de dieetwebshop (klik op de link) op mijn lijstje staan om uit te proberen
Het heeft iets weg van een volkoren pasta en heeft een beetje bite
De bereiding is precies hetzelfde als gewone pasta. Je kookt water in de pan en laat het 15 a 20 in het water koken.
Ondertussen kun je rustig de pastasaus klaarmaken en wat lekkere groenten opbakken totdat je de pasta erbij kunt mengen.
Ik heb gekozen om het gerecht verder af te maken in de oven omdat ik trek had in een heerlijk krokant kaas korstje.
Daarnaast heb ik in plaats van gehakt, gekruide vegetarische wok stukjes gebruikt voor de afwisseling.
Minderen met vlees is nooit verkeerd πŸ˜‰

 

IngrediΓ«nten 4 personen

10 khd per persoon

  • 175 gram Adam’s pasta alla Eva
  • 400 gram macaroni groenten mix
  • 500 gram passata
  • 150 gram vega gekruide blokjes
  • 1 tl sambal
  • 3 el sojasaus
  • 150 gram geraspte kaas

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200c.
Kook een pan met een ruime hoeveelheid water. Als het water kookt kan de pasta erbij voor 15 a 20 minuten
Bak ondertussen de groentemix samen met de sambal, sojasays en na enkele minuten de vegablokjes
(gehakt kan uiteraard ook, in dat geval eerst het gehakt opbakken)
Doe dan de passata erbij en laat het enkele minuten pruttelen
Als de pasta klaar is giet je de pasta af en voeg je die bij de groenten in de pan en meng je alles goed door elkaar
Doe het geheel in een ovenschaal en verdeel de kaas over de pasta
Bak het voor 20 minuten in de oven totdat de kaas een goudbruin kleurtje heeft gekregen

Klaar is kees! πŸ™‚

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*