Varkenshaas met creamy roomsaus

Varkenshaas met creamy roomsaus


 

 

Vandaag heb ik genoten van een heerlijke mals stuk varkenshaas met een creamy roomsaus en broccoli!
Ik was wat ongeduldig waardoor de saus niet genoeg is ingedikt, maar dat maakte de smaak er niet minder om πŸ˜‰
Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 2 personen

  • 2 varkenshaasjes
  • 200 gram champignons
  • 100 ml slagroom
  • 1 stronk broccoli
  • 10 tommies
  • kokosolie

 

Bereidingswijze:

Snijd de broccoli in stronkjes en kook de broccoli beetgaar in een pan met water.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en bak de champignons in een pannetje met kokosolie.
Giet vervolgens de slagroom bij de champignons en laat het op middelhoog vuur indikken.
Strooi peper over de varkenshaasjes en bak de varkenshaasjes op middelhoog vuur in een pan met kokosolie voor 5 minuten rondom bruin. Draai het vuur zacht en bak de varkenshaasjes nog 8 minuten, en draai met regelmaat om. Laat de varkenshaasjes enkele minuten in aluminiumfolie rusten. Snijd ondertussen de tommies door de helft.
Leg de broccoli op de borden met de gesneden tommies, snijd de varkenshaas in plakken en leg het bij de broccoli. Verdeel de saus tot slot over de twee borden.

Geniet! X
Giet de broccoli af

3 Reacties

  1. Helga Lieshout

    Lijkt me heerlijk om donderdag te maken. Ff een vraagje….. Is kookroom niet makkelijker? Is tenslotte dikker van struktuur en heeft dan minder lang inkooktijd nodig misschien?

  2. Het was heerlijk net gegeten toppie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*