Vanillekoekjes met kaneel en cacao

Vanillekoekjes met kaneel en cacao

Iedereen is natuurlijk dol op koekjes! De supermarkt heeft zijn schappen gevuld met honderden soorten! Chocolade koekjes, vanille koekjes, zandkoekjes..Β  Noem maar op. Altijd een struggle om door dat gangpad te moeten lopen πŸ˜› Waarom dan gewoon geen koolhydraatarme koekjes maken?! Het was voor mij even zoeken naar de juiste samenstelling voor lekkere koekjes. Het liefst wilde ik ze krokant hebben met natuurlijk een heerlijke smaak! Ik heb hier het beste recept bedacht, drie soorten maar liefs πŸ˜‰ Kaneel, chocolade en vanille.. ??

IngrediΓ«nten voor 5 koekjes:
1khd per koekje

6 et amandelmeel
1 et gebroken lijnzaad
2 et boter laten smelten
1 ei, alleen het eiwit
1 dopje vanille extract
Stevia
Combineer het met kaneel, cacao nibs, chocolade, kokos, wat je lekker vindt

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180c
Smelt de boter
Voeg alle ingrediΓ«nten toe bij de boter
(stel de smaakjes samen naar wens)
Spreid ze uit over bakpapier in gewenste vorm
Bak ze voor 20minuten in de oven
Draai ze hierna om en bak ze nogmaals ongeveer 10minuten
(ze moeten hard en goudbruin zijn)

Vers zijn ze het lekkerst! Eet smakelijk πŸ˜€

4 Reacties

  1. Mag ik iets vragen?
    Ik ben net begonnen en veel recepten aan het opslaan..
    Maar gebruikt u voor alles een keukenmachine?
    Zoals het lijnzaad moet dat vermalen worden?
    Alvast heel erg bedankt!!

    Gr Laura

  2. Ik krijg ze niet knapperig..

  3. Hallo Oanh,
    Als eerste compliment: heerlijke baksels. Vooral fan van de Turkse pizza.
    In een aantal recepten staat ‘boter’ als ingredient. Wat voor boter bedoel je of welke boter is het beste om te gebruiken?

    Aniek

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*