Sukrin: Cake in a cup, Chocolade caramel!

Sukrin: Cake in a cup, Chocolade caramel!


 

Ik heb vandaag een druk dagje voor de boek want we gaan babyshoppen! 😀
Deze ochtend heb ik overheerlijk ontbeten met deze uber snelle en super lekkere cake in a cup van Sukrin (klik)

Hij is heerlijk smeuig, zacht en echt een treat!! Ideaal als je weinig tijd hebt of wanneer je jezelf even wilt verwennen met wat lekkers 🙂
Hij heeft iets meer koolhydraten dan andere home-made mug cakes, maar voor af en toe vind ik het heeurlijk!

Ingrediënten 1 cake in a cup

11.6netto khd

 

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten bij elkaar en doe de cake in a cup 2 minuten in de magnetron!

Geniet!

ps: Hebben jullie mijn andere mugcakes al geprobeerd?
– Speculaas mug cake
– Fruitige mug cake

1 Reactie

  1. Laurentina

    lijkt me een leuk recept Oanhs maar 11.6 netto kh .. is dat wel goed
    of is dat alleen als er fruit bij gaat?

Laat een reactie achter op Laurentina Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*