Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!

Suikervrije, koolhydraatarme en glutenvrije peanut magnums!


 

Deze week heb ik voor de challenge deze Peanut magnums gemaakt!
Met dit warme weer zijn recepten van ijsjes en helemaal deze lekkere babes meer dan welkom <3
Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en mega lekker!
Ik heb ze gemaakt met de magnum vormpjes van de webshop -> Klik

IngrediΔ“nten 4 stuks

7.8khd per magnum

 

Bereidingswijze:

Verwarm de pindakaas, slagroom en Sukrin in een pannetje en laat het enkele minuten indikken.
Verdeel het over 4 ijsvormpjes en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer.
SmeltΒ  de chocolade na die 3 uurtjes au-bain marie en haal de ijsjes uit de vormpjes.
Verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes en leg ze daarna weer enkele minuten in de vriezer.

Zo makkelijk kan lekker zijn! Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*