Suikervrije, Glutenvrije en koolhydraatarme Almond Magnums!

Suikervrije, Glutenvrije en koolhydraatarme Almond Magnums!


 

Deze week heb ik deze super leuke en lekkere magnums gemaakt voor de Challenge!
Ze zijn makkelijk en ook onwijs leuk om te maken! Ik heb ze zonder ijsmachine gemaakt πŸ™‚ Als je er wel eentje hebt worden ze vast nΓ²g romiger!!
Daar kunnen we wel wat mee de aankomende zomer niet?! πŸ˜‰

Ik heb deze handige siliconen magnum vormpjes gebruikt van de webshop (klik)

Kijk hier voor meer leuke ijsvormpjes!

ps: Klik op de blauwe woorden om te kijken welke producten ik precies gebruik!

IngrediΓ«nten 4 stuks

6khd per stuk

 

Bereidingswijze:

Verwarm de melk met de slagroom, Sukrin en vanille in een pannetje.
Week het gelatineblaadje ondertussen in een bakje koud water.
Draai het vuur uit, doe de eidooiers in het pannetje en roer het enkele minuten.
Doe het gelatineblaadje in de pan en roer totdat het is opgelost.
Verdeel het mengsel over de 4 magnum vormpjes en leg het ongeveer 3 uur in de vriezer.

Smelt dan de chocolade au-bain marie en hak de amandelen in mini stukjes.
Haal de ijsjes uit de vormpjes en bedek de ijsjes in de chocolade (laat wel eerst de chocolade wat afkoelen) en strooi er dan gauw stukjes amandel over. (door de kou van het ijsje stolt de chocolade snel)
Herhaal dit bij de andere ijsjes en leg ze vervolgens nog 5 minuten in de vriezer.

 

Geniet van de magnums en de zon!! X

 

 

1 Reactie

  1. Willy van Dijkhuizen

    Tot hoe warm moet de melk met de slagroom verwarmd worden?
    Moet dit mengsel koken en zo ja stollen de eierdooiers dan niet?

    Hartelijke groet,
    Willy

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*