Spinaziesalade met gevulde champignons, feta en pompoen

Spinaziesalade met gevulde champignons, feta en pompoen

Vandaag heb ik weer heerlijk geluncht van de left overs!
Het was weer verrukkelijk, voedzaam, gezond, leuk om te maken en het ziet er ook nog eens mooi uit! ๐Ÿ™‚

Ingrediรซnten:
1 flinke hand spinazie
3 kastanjechampignons
8 feta blokjes
80 gram pompoen
3 tommie tomaatjes
pompoenpitten
pecannoten
2 asperges
balsamico azijn
olijfolie
peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200c
Verwijder de steeltjes van de champignons en vul de champignons met fetablokjes
Sprenkel er een beetje olijfolie overheen en doe ze voor 20minuten in de oven
Schil en verwijder de zaadjes van de pompoen, snijd de pompoen in blokken en kook de pompoen en asperges totdat ze zacht zijn
(je kunt de zaden roosteren in de oven)
Snijd de tommies door 4en en maak het bord op met de spinazie, tommies, pompoen, asperges, pompoenpitten en feta
Sprenkel de balsamico azijn, olijfolie en doe wat peper over de salade

Eet smakelijk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*