Spinazie Pesto!

Spinazie Pesto!


 

 

Vanavond staat er zalm op het menu! Ik heb alvast deze spinazie pesto gemaakt voor daarbij πŸ™‚
Super makkelijk, snel en onwijs gezond!

 

IngrediΓ«nten hele pot pesto

3.3khd

  • 50 g pecannoten
  • 50 g kaas (het liefst Parmezaanse kaas)
  • 100 g spinazie
  • 5 el olijfolie
  • peper en zout
  • citroensap

 

Bereidingswijze:

Rooster de pecannoten in een pan zonder olie.
Maal de noten, kaas met spinazie, olijfolie, peper, zout en een scheutje citroensap fijn.
Breng de pesto tot slot op smaak met peper en zout.

Zo makkelijk kan lekker zijn! Geniet! X

4 Reacties

  1. Beste Oanh,

    Even een vraagje over dit recept, dat mij echt heel lekker lijkt (weer eens heel anders dan gewone pesto!). Je schrijft bij de ingrediΓ«nten alleen pecannoten op, maar bij de bereidingswijze ook pijnboompitten. Moeten die er echt allebei in en zo ja, hoeveel pijnboompitten dan?

  2. Jeempie dat ziet er wel heel erg goed uit. Ga ik ook proberen van de week.

  3. Carla Duikersloot

    Hoe lang kan je dit goed houden?

  4. Mimi Punt-Wellerdieck

    Dat ziet er super lekker uit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*