Spinazie met kastanjechampignons, gehaktballen en ei

Spinazie met kastanjechampignons, gehaktballen en ei


 

Vandaag heb ik lekker simpel, gezond, makkelijk maar heerlijk avond gegeten!
Spinazie is altijd een goede keuze ๐Ÿ™‚ Lekker rauw door de salade of kort opbakken met een beetje peper en een uitje.

Ingrediรซnten 2 personen

2.7khd per persoon

  • 350 gram spinazie
  • 300 gram gehakt
  • 6 kastanjechampignons
  • 1/2 ui
  • 2 eieren
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl sambal
  • 2 el sojasaus
  • snufje paprikapoeder
  • snufje peper
  • snufje knoflookpoeder
  • 2 el kokosolie


Bereidingswijze:

Kruid het gehakt met de sambal, mosterd, sojasaus, paprikapoeder, peper en knoflookpoeder
Maak er 4 gehaktballen van en bak de gehaktballen bruin, doe er daarna een deksel op en laat het op een laag vuurtje door pruttelen
Kook ondertussen de eieren in een pannetje water voor 7 minuten
Snijd de ui en champignons in grove stukken en bak het in een grote pan met kokosolie
Als de champignons zijn gebakken doe je de spinazie erbij samen met wat peper en knoflookpoeder

Makkelijk, snel en lekker ๐Ÿ™‚

 

4 Reacties

  1. Mmmm, dit lijkt me echt heel lekker. Spinazie is al vanaf mijn kindertijd mijn verjaardagseten! Ik vroeg altijd om spinazie met een gebakken eitje…
    Toen kregen we er nog aardappeltjes bij, maar dat is nu verleden tijd…
    Dank je wel voor dit heerlijke recept!

  2. Johanna Doorson

    Alles al voor bereid komt vanavond op tafel. Lijkt mij heel lekker.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*