Speculaas muffins!

Speculaas muffins!

De sinterklaasletters, taai taai poppen, pepernoten en all the other sinterklaas madness goodies liggen al trots in de schappen! ⭐
Hier ruikt het ook al helemaal naar sinterklaas door deze super lekkere speculaas sinterklaas muffins! 🤗💙💙💙
Of course koolhydraatarm, toevallig ook glutenvrij en ook zéker suikervrij! Super makkelijk om te maken, I love it! 👐

Hier komt het recept!

Ingrediënten 6 muffins

2.3 khd per muffin

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c
Meng alle ingrediënten samen en mix het met de mixer tot een egaal beslag.
Verdeel het mengsel over 6 muffinsvormpjes en bak de muffins 25 tot 30 minuten in de oven.

Kind kan de was doen! Geniet en alvast een fijn sinterklaasfeest gewenst 😉

 

4 Reacties

  1. Oanh, waarom jouw voorkeur voor wijsteenpoeder?
    Kan het ook met bakpoeder en zo ja is het dan 1op1?

  2. Van de week deze muffins gemaakt.
    Recept op zich verdubbeld.
    Alleen “slechts” 200 gram amandelmeel gebruikt & ze waren heerlijk.
    Kreeg er 16 muffins uit. Heb gewone bakpoeder gebruikt.
    En vloeibare zoetstof van natrena.
    Ook dochterlief en manlief hebben ze goed gekeurd. 😉

  3. Jessica

    Hoi Oahn, ik heb geen wijsteenbakpoeder in huis,mag ik het vervangen door gewone bakpoeder,en sukrin heb ik ook niet,mag dat vervangen worden door zoetstof van kruidvat?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*