Spaghetti a la Oanh

Spaghetti a la Oanh

Restjes maal deel 3!
Wat doe je met courgettes, paprika, selderij en gehakt..
Spaghetti maken! De koelkast is zo goed als leeg, klaar om te vertrekken πŸ˜‰
Simpel, snel en lekker πŸ˜‰

Ingredienten 4 personen:
8.6khd per portie

300gram gehakt
2 courgettes
1 paprika
6 kastanje champignons
1 stengel selderij
1 ui
1/2 prei
scheutje kikoman sojasaus
1 pak tomatensaus
scheutje rodewijn azijn
paprika poeder
knoflook poeder
chili poeder

Bereidingswijze:

Snijd de groenten in stukjes
Fruit de ui in kokosolie en doe het gehakt bij de uitjes
Strooi de kruiden eroverheen en rul het gehakt met de rode wijn azijn en kikoman sojasaus
Voeg dan alle groenten erbij en bak het voor enkele minuten
Rasp de courgettes met de spirelli in sliertjes en bak ze kort in een apart pannetje
Doe dan de tomatensaus bij de groenten en laat het een paar minuten pruttelen
Tot slot doe je de courgetti bij de saus en klaas is kees!

Maak het af met wat geraspte kaas, eet makelijk πŸ™‚

5 Reacties

  1. Net je spaghetti gemaakt. Heerlijk. Alleen aan het worstelen met de courgette en rasp. Heb niet de spirelli.

    • Fijn dat je de spaghetti vond Edith! Zo’n spirelli is echt wel handig ja. Je zou anders ook de courgette in plakjes kunnen snijden en dan weer dunne reepjes ☺️

      Groetjes Oanh

  2. Gekke vraag misschien… maar pasta is toch zacht? Moet de gourgette dan niet gekookt worden (zelf lust ik geen gourgette, dus geen idee?)

    • Hoe langer je de courgette bakt, hoe zachter het wordt. Ik houd persoonlijk wel van een kleine bite en bak daarom de courgette 1 a 2 minuten mee πŸ™‚

  3. Spaghetti geprobeerd, goed gelukt en hij was heerlijk en lekker snel klaar.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*