Snelle broodjes met geitenkaas!

Gisteren heb ik genoten van deze snelle brunch. Ze zijn snel op tafel getoverd en heerlijk met hartig beleg!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Snelle broodjes met geitenkaas!

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 3.2 khd per broodje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de boter. Meng de amandelmeel, ei, wijnsteenbakpoeder en zout in een magnetron bestendig bakje en doe het voor 1.5 minuut in de magnetron op 750 watt.
Laat het even afkoelen en snijd het broodje horizontaal door midden.
Beleg het broodje met wat je lekker vindt! Ik heb er sla, geitenkaas en een tomaatje bij gedaan met wat komkommer slices on the side.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, snelle, snel, brood, broodjes,

7 Comments

  1. Klinkt lekker en lekker snel. Op welk vermogen moet de magnetron?

  2. Wat doe je met de gesmolten boter, vraag ik mij af

  3. Kun je deze ook van te voren maken en eventueel invriezen?

  4. Help, ik heb geen weegschaaltje hihi waar kun je 40 gr amandelmeel mee vergelijken? Theelepel, eetlepel??

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.