Simpele spinazie met gehaktballen en ei

Simpele spinazie met gehaktballen en ei


 

 

Na een lange dag ga ik genieten van een simpel, smaakvol en gezonde maaltijd!
Sappige gehaktballen op een tweepersoonsbedje van spinazie en een eitje πŸ™‚

IngrediΓ«nten 2 personen

2.4khd per persoon

  • 350 gram spinazie
  • 300 gram gehakt
  • 2 eieren
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl sambal
  • 2 el sojasaus
  • snufje paprikapoeder
  • snufje peper
  • snufje knoflookpoeder

 

Bereidingswijze:

Kruid het gehakt met de sambal, mosterd, sojasaus, paprikapoeder, peper en knoflookpoeder
Maak er 4 gehaktballen van en bak de gehaktballen bruin, doe er daarna een deksel op en laat het op een laag vuurtje doorpruttelen
Kook ondertussen de eieren in een pannetje water voor 7 minuten
Bak de spinazie in een pan met olijfolie met een fijngesneden ui en doe er tot slot wat peper en knoflookpoeder bij

Klaar is kees! Een simpel maaltje

Fijn weekend allemaal πŸ™‚

6 Reacties

  1. Ha. Deze ga ik voor morgen op t menu zetten!

  2. Agnes Postma

    ik ben nieuw in de wereld van koolhydraatarm.
    Ik heb voor vanavond de gehaktballetjes gemaakt en natuurlijk eerst voorgeproefd.
    Ze smaken heerlijk ??
    Kan ik door de spinazie een klein schepje roomkaas doen?

    Groetjes
    Agnes

    • Hoi Agnes,

      Ja dat kan zeker hoor! Veel succes met koolhydraatarm eten! ☺️

      Groetjes Oanh

  3. door de gehaktballen kun je ook wat fijngemalen knabbelspek doen, krijg je steviger ballen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*