Salade met gegrilde aubergine en geitenkaas

Salade met gegrilde aubergine en geitenkaas

Een heerlijke lunch met de spullen die de koelkast te bieden heeft! 😀
Dat is één van mijn favoriete dingen om te doen, gerechtjes maken van de leftovers
En dan is het helemaal gaaf als het lekker is!
Erg eenvoudig, smaakvol en voor mij zeker een blijvertje! 🙂

Ingredienten:
2.7khd per portie

30 gram geitenkaas
1/4 Aubergine
1 tomaat
4 cherry tomaatjes
2 tl zonnebloempitjes
1 et Basalmico azijn
snufje basilicum (vers of gedroogd)
snufje Italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op grillstand 180c
Snijd de aubergine in plakjes en leg op elk stukje wat geitenkaas
Snijd de tomaten in stukjes
Leg ze in de oven voor 15min (totdat de geitenkaas een goud laagje heeft)
Plaats ze vervolgens op een bord en garneer het met wat cherry tomaatjes
Strooi er tot slot de kruiden over en de basalmico azijn

Zo simpel kan lekker zijn! 😉
Eet smakelijk!

2 Reacties

  1. Haha!Geweldig Oanh, Crea bea!Ziet er heerlijk uitXx

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*