Rookkaas crackers

Rookkaas crackers

Deze rookkaas cracker is een superhandige basis voor een ontbijtje of tussendoortje. Ik vind het heerlijk met sla, tomaat, huttenkaas, filet american.. Er zijn zoveel andere lekkere mogelijkheden! ? En het is ook super eenvoudig om te maken 🙂 Daar hou ik van! ☺️

Ingrediënten:
0.2khd per stuk

Rookaascrackers

Verwarm de oven voor op 180c
Plaats de rookkaas plakken op bakpapier
Laat de kaas 25min in de oven liggen en eet smakelijk! 🙂

Ik vind het een heerlijke vervanger voor ‘brood’ of crackers 🙂

5 Reacties

  1. Bij worden ze zo donker heb de graden al teruggebracht naar 150 gr maar maakt niets uit. Vind ze ook wel heer erg zout! Niet tips?

    • Hoi Monique!

      Dat is vervelend! Elke oven verschilt weer dus dat maakt het lastig. Het zoute komt door de kaas, maar als ze gauw donker worden zou ik de temp nog lager zetten 🙂

      Groetjes Oanh

  2. Hoelang zou je deze kunnen bewaren?

  3. Antoinette

    Ik ken ze nog van een aantal jaren geleden toen ik Atkins deed. Ik deed ze in de magnetron niet in de oven, ging prima en zo klaar. Ik weet alleen niet meer hoeveel watt en hoelang. Iemand??

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*