Rookkaas cracker met rookvlees

Rookkaas cracker met rookvlees

Rookkaas crackers zijn samen met lijnzaadcrackers mijn beste vriendjes als het gaat om tussendoortjes. ? Ze zijn makkelijk te maken, erg smaakvol en praktisch om mee te nemen! Deze combinatie vind ik erg lekker. Het knapperige en kaas smaakje van de cracker, frisse van de groentjes, romige van de hΓΌttenkase.. Ik hou er van! ?????

IngrediΓ«nten:
1khd per portie

Rookkaas
Rookvlees
Sla
Tomaat
Augurk
Zilverui
Huttenkase

Bereidingswijze:

Doe de rookkaas voor 25mins op 180c in de oven
Beleg na het afkoelen met de rest van de ingrediΓ«nten en maak af met een snufje peper
Eet smakelijk! πŸ™‚

7 Reacties

  1. Geweldige combi. Dit vandaag gemaakt als ontbijt ( op mijn allereerste kha dag). Een aanrader. Dank je wel Oanh!

  2. Kan je van deze ook een voorraadje maken? Of worden ze dan weer zacht als je ze afgesloten in een bakje bewaard?

    • Ik zou er niet teveel op voorraad maken ? Vers vind ik ze toch het lekkerst, misschien een dagje later wel oke ?

  3. Wat ik zelf doe ze ongeveer 5 min. in de magnetron maar dat kan alleen met de verpakte rookkaas plakjes v d Hoogvliet, doe er wel een bakpapier op want het kan wat spatten, de rookkaas van andere supermarkten spatten heel erg. En die kan ik zeker 5 a6 dagen in een doos bewaren! Groetjes Bep

  4. Kan dit ook met gewone kaas

  5. Ik gebruik hiervoor gewoon gesneden 30+ kaasplakken uit de supermarkt. Snij de plak in 6 stukjes, leg deze op bakpapier en doe ze 1 min. en 34 sec. op 800 in de magnetron! Voor mij het ideale koekje lekker krokant! De tijd in de magnetron steekt wel precies , dus eerst even uitproberen! Te kort gebakken dan zijn ze taai, te lang dan worden ze bruin en bitter. kan zeker een paar dagen in een goed sluitend doosje bewaard worden! Nooit zo op glas bakken want dat is een crime om ze daar vanaf te krijgen! Succes!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*