Romige kaas saus met champignons

Romige kaas saus met champignons


 

Een goede voorbereiding is het halve werk!
Deze romige kaas saus heb ik gemaakt voor morgen.
Alleen nog de courgetti erbij, opwarmen en genieten!

Ingredi├źnten 2 personen

  • 250 ml Alpro soya kookroom
  • 150 gram champignons
  • 1/4 courgette
  • 2 flinke handen spinazie
  • 4 zwarte olijven
  • 5 takjes peterselie
  • 75 gram parmezaanse kaas
  • 2 knoflook teentjes
  • peper
  • 1 el kokosolie

 

Bereidingswijze:

Snijd de champignons, olijven en courgette in plakjes en snijd de knoflook en peterselie fijn
Bak de champignons en courgette met de knoflook in de kokosolie en bak de champignons totdat ze wat slapper zijn geworden
Doe de olijven, peterselie en de kookroom bij de champignons en rasp 50 gram van de parmezaanse kaas over de saus
Doe tot slot de spinazie bij de saus en breng het op smaak met zout en peper
Maar courgetti met behulp van een spirelli en bak de courgetti kort aan voordat je de saus toevoegt

Een overheerlijke romige kaassaus, eet smakelijk!

PS: Als je de saus wilt bewaren is het belangrijk om de saus snel te laten afkoelen en vervolgens in de koelkast te bewaren i.v.m de spinazie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*