Romige courgetti met gerookte zalm en olijfjes

Ik heb een super lekker romige courgettigemaakt die onwijs rijk is aan smaak. Dat komt door de gerookte zalm, olijfjes, de kappertjes en frisse peterselie! Naast dat het lekker is, is het ook een makkelijk recept om te maken en binnen 15 minuten op tafel getoverd.

Klik hier voor meer courgetti recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Romige courgetti met gerookte zalm en olijfjes

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 15 g khd per portie

Ingrediënten

  • 50 g uien
  • 100 champignons
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g creme fraiche
  • 30 g olijven
  • 1 tl kappertjes
  • klein handje verse peterselie
  • peper
  • 50 g tommies snoeptomaten
  • 400 g courgette

Bereidingswijze

Snijd de uien en champignons in stukjes.
Fruit het in een pan met kokosolie.
Scheur ondertussen de zalm in stukjes en voeg het bij de rest in de pan.
Lepel na enkele minuten de crème fraiche erbij, samen met de olijven en kappertjes.
Snijd de peterselie grof en voeg de peterselie toe.
Snijd ondertussen de tommies en rasp de courgette met de courgette in slierten.
Bak die de laatste 2 minuten mee en klaar is kees!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, romig, romige, courgette, courgetti, zalm, gerookte, olijven,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Morgen komt mijn dochter eten. Liep juist te denken wat ik zou maken. Lijkt me heerlijk. Ga gelijk inkopen doen. Dank je wel.

  2. Brigitta van Leeuwen

    Net gegeten!!! Erg lekker maar voor mij zou er nog iets van kruiden in mogen.

  3. Margareth van Tol

    Gisteren dit gerecht gemaakt omdat ik nog zalm had liggen en niet wist wat ik zou doen ermee. Het smaakte heerlijk en heb vandaag de andere helft gegeten als salade. Koud geserveerd vind ik de smaak nog beter tot zijn recht komen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.