Pizza bakjes!

Pizza bakjes!


 

Hoe leuk zijn deze pizza bakjes?
Ze zijn niet alleen leuk maar ook super lekker!
De bakjes hebben een beetje een broodjes structuur, dus eigenlijk zijn het meer pizza broodjes in een bakje.
Het broodjes structuur is te danken aan de psylliumvezels. 

Klik hier voor de psylliumvezels, deze week in de aanbieding!!

Zijn jullie al benieuwd naar het recept? Hier komt ie!

Ingrediënten 5 stuks

 3,5 khd per stuk

 

Vulling:

  • 75 g passata
  • een halve bol mozarella
  • 15 g geraspte kaas
  • snufje italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 200c.
Meng de ingrediënten voor de broodbakjes samen tot een deeg.
Vet 5 muffinvormpjes in en verdeel het deeg over de 5 vormpjes.
Druk het goed aan en maak er een kuiltje in.
Verdeel de passata, daarna de mozzarella, gevolgd door de geraspte kaas met daarover de Italiaanse kruiden.
Druk de zijkantjes van de bakjes een beetje aan en leg de muffintray ongeveer 25 minuten in de oven totdat de pizzabakjes goudbruin zijn geworden.

Geniet! X

3 Reacties

  1. Jessica

    Hoi Oahn wat ziet dat er heerlijk uit 😍 mag het ook met gewone bakpoeder? Deze zet ik zeker oo mijn to-make lijstje💕

  2. Hmm, ik moet voor morgen voor mijn werk iets bakken. In plaats van zoet is dit wel een heel leuk alternatief! Ik ben sowieso meer een fan van hartig. Dank je voor deze leuke tip!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*