Pita Kip Kerrie

Pita Kip Kerrie


 

Om de hoek van waar ik woon staat een Surinaams winkeltje waar ze altijd lekkere broodjes bakken
Voorheen kocht ik met regelmaat een broodje Bara met kip kerrie.
Het werd tijd om daar iets voor te bedenken!
Ik heb de Bara vervangen door de Pita Broodjes van Afvallen met Bregje (klik voor de link)
En voor als je deze heerlijke pita’s wilt eten als avondeten, neem je gewoon de Grote pita broodjes van Afvallen met Bregje πŸ™‚
Ideaal, makkelijk en lekker! πŸ™‚

IngrediΓ«nten 2 broodjes

7.8 khd per broodje

 

Bereidingswijze:

Snipper de ui en knoflook
Fruit de ui en knoflook in een pan met kokosolie
Doe de tomatenpuree en kerrie erbij en snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en de champignon in plakjes
Voeg de kip en de champignons toe en bak de kip gaar. Doe er 3 el water bij en laat het even sudderen

Snijd de pita broodjes open en vul ze met de kip kerrie
Klaar is kees! Snel, makkelijk en heerlijk πŸ™‚

3 Reacties

  1. Echt mijn favo recept!!!
    Heerlijk

  2. Ik zie dat de pita’s 4 gr khd per pita zijn. Klopt het dan dat ik door de vulling op 3.8 gr khd zit? Of heeft u de pita niet meegeteld in het recept? Groetjes Eva

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*