Pannenkoeken bacon kaas en maple syrup!

Pannenkoeken bacon kaas en maple syrup!


 

Ik heb gisteren deze hartige pannenkoek als ontbijt genuttigd. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk!
Je kunt het recept gebruiken als basis voor allerlei variaties 🙂

Enjoy!

Ingrediënten 1 pannenkoek

1.6khd

 

Bereidingswijze:

Meng de roomkaas, ei en voeg amandelmelk toe tot een mooi beslag (maak het niet te waterig)
Bak de ontbijtspek crispy in een pan en doe het beslag erbij.
Draai de pannenkoek voorzichtig om als hij goudbruin is en strooi er geraspte kaas over.
Doe tot slot wat maple syrup over de pannenkoek en geniet!

6 Reacties

  1. marga de maar

    Ga ik vanavond gelijk maken

  2. ap hartoog

    Beste Oanh,
    Hoeveel melk en kun je ook gewone melk gebruiken?
    En wat is beter volle of half volle melk?

    Groetjes Ap

  3. Ik heb het net gemaakt. Pannenkoek bleef niet heel, het zag er eerder uit als scrambled eggs😄
    Smaak is wel goed

    • Ah! Je hebt in vergelijking met gewone pannenkoeken wel meer geduld nodig en hij is inderdaad iets kwetsbaarder. Gelukkig smaakte hij wel goed! 🙂

Laat een reactie achter op ap hartoog Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*