Pannenkoeken bacon kaas en maple syrup!

Pannenkoeken bacon kaas en maple syrup!


 

Ik heb gisteren deze hartige pannenkoek als ontbijt genuttigd. Ze zijn makkelijk om te maken en heerlijk!
Je kunt het recept gebruiken als basis voor allerlei variaties πŸ™‚

Enjoy!

IngrediΓ«nten 1 pannenkoek

1.6khd

 

Bereidingswijze:

Meng de roomkaas, ei en voeg amandelmelk toe tot een mooi beslag (maak het niet te waterig)
Bak de ontbijtspek crispy in een pan en doe het beslag erbij.
Draai de pannenkoek voorzichtig om als hij goudbruin is en strooi er geraspte kaas over.
Doe tot slot wat maple syrup over de pannenkoek en geniet!

6 Reacties

  1. marga de maar

    Ga ik vanavond gelijk maken

  2. ap hartoog

    Beste Oanh,
    Hoeveel melk en kun je ook gewone melk gebruiken?
    En wat is beter volle of half volle melk?

    Groetjes Ap

    • Je moet net zoveel melk toevoegen tot het een stevig beslag is πŸ™‚
      En gewone melk zou kunnen, al raad ik wel ongezoete amandelmelk of sojamelk aan.

      Groetjes Oanh

  3. Ik heb het net gemaakt. Pannenkoek bleef niet heel, het zag er eerder uit als scrambled eggsπŸ˜„
    Smaak is wel goed

    • Ah! Je hebt in vergelijking met gewone pannenkoeken wel meer geduld nodig en hij is inderdaad iets kwetsbaarder. Gelukkig smaakte hij wel goed! πŸ™‚

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*