Olijven tomaten broodjes

Olijven tomaten broodjes

Ik had trek in tapenade en wou daar een lekker broodje bij met veel smaak 🙂
Deze olijven tomatenbroodjes passen daar perfect bij!
Eenvoudig en lekker, heerlijk met wat verse tapenade 🙂

IMG_4641

Ingredienten 2 broodjes:
2.7hd per broodje

2 ruime el amandelmeel
2 ruime el gebroken lijnzaad
1 ei
1 el boter of kokosolie
1 el gesneden zongedroogde tomaten of 1 hele
2 of 3 hele olijfjes
snufje zout
snufje bakpoeder
snufje rozemarijn

Heerlijk met zongedroogde champignon tapenade (klik voor het recept)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180c
Smelt de boter of kokosolie
Voeg dan alle ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar
Giet het beslag in bakvormpjes, niet te hoog (ik heb zelf de mini cakevormpjes gebruikt, te koop bij de Xenos of Solow) 🙂
Bak ze voor 20 minuten in de oven, haal ze uit de vormpjes en dan nogmaals 20 minuten

Klaar zijn de broodjes 🙂 Eet smakelijk!

 

6 Reacties

  1. Tessa Katwijk

    Hi Oanh,

    Allereerst, ik ben heeeel erg blij met jou website en recepten 🙂
    Toevallig had ik bij dit recept geen olijven gebruikt maar een theelepeltje pesto door het beslag, en dat was ook echt heel lekker!

    Groetjes Tessa

    • Hoi Tessa,

      Ik ben blij dat je het naar je zin hebt! ?
      Dat lijkt me ook een heerlijke combi zeg!
      Groetjes Oanh

  2. Ben super blij met jou recepten net de noten broodjes gemaakt en wat zijn die lekker.

  3. Heerlijke broodjes, ook zonder iets erop. Goed in te vriezen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*