Nagerecht: Eetbare cookiecup met chocolade marble cream en framboos

Nagerecht: Eetbare cookiecup met chocolade marble cream en framboos


In dit bericht (klik) kun je lezen dat ik bezig ben geweest met de voorbereidingen van het kerstdiner.
Het voorgerecht van het kerstmenu was deze overheerlijke venkelsoep! (klik hier voor het recept)
Het tussengerecht was dit smakelijke zalm tartaatje! (klik hier voor het recept)
Het hoofdgerecht deze super lekkere hertenbiefstuk! (klik voor het recept)

En dan trap ik af met deze superleuke nagerechtjes!
De eetbare cookiecups met chocolade marble glaasjes <3
De cookie glass vormpjes kun je hier vinden: Klik hier om ze te bekijken
Ik vind ze ideaal voor dit soort gelegenheden. Ze zien er feestelijk uit en stelen toch wel een beetje de show! Hier is het recept!

 

Ingrediรซnten 4 personen

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng het amandelmeel, sukrin, eiwitten, boter en de koekkruiden, doe het mengsel in de cookie Glass vormpjes en bak ze ongeveer 25 minuten in de oven
Klop de slagroom lobbig en meng de roomkaas erbij met de sukrin en vanille
Verdeel het slagroom/roomkaas mengsel over 2 schalen en proef of ze zoet genoeg zijn en of er genoeg vanille in zit
Smelt de chocolade in de magnetron of in een schaaltje op een pannetje water
Roer de chocolade in 1 schaal, wel voorzichtig zodat je het marble effect krijgt en schep het in hoge glaasjes
Doe in de andere schaal een kneepje limoensap en verdeel het over de cookie glassjes
Doe er tot slot framboosjes bij en garneer het met wat blaadjes munt en strooi er eventueel Sukrin melis over

 

Geniet! X

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*