Miljonair koekjes!

Miljonair koekjes!


Deze week heb ik voor de Wednesday Challenge deze mooierts van miljonairs koekjes gemaakt!
Een bodem van koek, een laagje pindakaas caramel met een krokante chocolade topping <3
Ik heb er extra aardbeien op gedaan, dat maakt ze nog lekkerder en leuker om te zien vinden jullie ook niet?

Handig om te weten: De blauw gearceerde woorden zijn doorlinks naar de producten op mijn webshop! Zo kan je makkelijk zien wat ik precies heb gebruikt.

Hier komt het recept!

Ingrediรซnten 9 koeken

3.8 g khd per koek

Bodem:

Laagjes:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediรซnten van de bodem en verdeel het over een bakvorm of springvorm van 16 diacm
Doe de springvorm 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de pindakaas, slagroom en karamel stevia in een pannetje op te warmen.
Smelt vervolgens de chocolade au-bain Marie met de vanille.
Verdeel de pindakaas karamel vulling over de bodem en doe daar de gesmolten chocolade over.
Garneer eventueel met wat aardbeitjes of noten, laat de koek afkoelen en leg het vervolgens in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden.

Snijd de miljonairskoek tot slot in 9 stukken en geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*