Lijnzaadcrackers met geitenkaas

Lijnzaadcrackers met geitenkaas

Vandaag heerlijk een dagje ontspanning in het vooruitzicht ๐Ÿ™‚
Ik ga naar de sauna en ik neem mee voor onderweg: Mijn superhippe bentobox met heerlijke knapperige lijnzaadcrackers met geitenkaas! ๐Ÿ˜€

Ingrediรซnten lijnzaadcrackers 8 stuks:
0.7khd per stuk

5 el gebroken lijnzaad
2 el amandelmeel
1 et pompoenpitten
1 et zonnebloempitten
water

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediรซnten samen in een bakje
Voeg vervolgens water toe, de crackers moeten nรฉt niet onderstaan met water
Laat het mengsel wellen voor 2minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden
Spreid de crackers uit op het bakpapier, leg er nog een vel bakpapier op en rol eroverheen met een deegroller (niet te dik, en ook niet te dun ๐Ÿ˜‰ )
Verwijder dan de bovenste bakpapier en snijd er nu voorzichtig vormpjes in van de crackers
Doe ze vervolgens in de oven
Haal ze na 25minuten uit de oven en klaar zijn ze!
Draai ze zonodig nog even om en bak ze verder af voor 5minuten

 

Eet smakelijk! ๐Ÿ˜€

 

1 Reactie

  1. Desiree

    Hee,
    Ik zou graag de lijnzaadcrackers willen maken maar ben totaal geen fan zaden, noten en pitten. De lijnzaad gebruik ik wel in de kaneelcrunchies en dan proef je het niet zo. Is er een vervanging voor de pompoen en zonnebloempitten? of proef je deze niet zo?
    Groetjes!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*