Lijnzaadcrackers met brie en smeerkaas

Lijnzaadcrackers met brie en smeerkaas

Voor een snel, eenvoudig en lekker ontbijt ga ik regelmatig voor de lijnzaadcrackers.
Dit keer belegd met brie en smeerkaas! ?
Ik ben een smeerkaas fanaat, de combinatie met het krokante van de lijnzaadcrackers maakt mij dan ook erg blij! ?

Ingrediënten lijnzaadcrackers 8 stuks:
0.7khd per stuk

5 el gebroken lijnzaad
2 el amandelmeel
1 et pompoenpitten
1 et zonnebloempitten
water

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten samen in een bakje
Voeg vervolgens water toe, de crackers moeten nét niet onderstaan met water
Laat het mengsel wellen voor 2minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden
Spreid de crackers uit op het bakpapier, leg er nog een vel bakpapier op en rol eroverheen met een deegroller (niet te dik, en ook niet te dun 😉 )
Verwijder dan de bovenste bakpapier en snijd er nu voorzichtig vormpjes in van de crackers
Doe ze vervolgens in de oven
Haal ze na 25minuten uit de oven en klaar zijn ze!
Draai ze zonodig nog even om en bak ze verder af voor 5minuten

Beleg ze met allerlei lekkers (in dit geval brie en smeerkaas 😉 ) en eet smakelijk! 😀

1 Reactie

  1. Hoi Oanh,
    Zou je deze crackers als ze gemaakt zijn, ook nog opnieuw in de oven kunnen doen met mozzarella en tomaat en dan verwarmen? of zouden ze dan verbranden?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*